Vermist: mijn tweede helft

In haar boek ‘Vermist: mijn tweede helft’ poneert Tineke Liefhebber dwarse gedachten. Ongelukkig, in de knoop, moeizame relaties, loopbaan in het slop? Ja, dat ligt natuurlijk aan negatieve ervaringen uit ons verleden, is bijvoorbeeld de schuld van die betuttelende moeder, die afwezige vader of die onbetrouwbare partner. Toch?
Het is juist deze geruststellende gedachte die Tineke op de helling zet; mensen worden niet geboren als onbeschreven blad papier, maar met braakliggende talenten die zich zullen ontpoppen. Met een karakter in de knop dat al een eigen kleurtje heeft en daardoor onbewust en onbedoeld een deel van zijn levenservaringen zelf creëert.

Tineke heeft dit uitgangspunt, gebaseerd op een polair-complementair mensbeeld, uitgewerkt tot een werkzaam analytisch systeem, waarin onvermoede aspecten van mens (Individuele OntwikkelingsSleutel), team en organisatie (Collectieve OntwikkelingsSleutel) aan het licht komen.

In haar boek gaat ze diepgaand in op deze relatie tussen polariteit en mensontwikkeling. Iedereen die de eigen ontplooiing en die van anderen serieus neemt, zal in ‘Vermist: mijn tweede helft’ veel bruikbare, nieuwe denkbeelden vinden.

 ISBN 90-808820-1-1, NUR 600 Informatief/professioneel algemeen

Meer informatie over ons

Vermist: mijn tweede helft (boek)

Deel deze pagina in uw netwerk: