Assessment | IOS© analyse

De systemische IOS© Analyse geeft een helder, objectief inzicht in uw aanleg en persoonlijkheid. Op uw drijfveren en emoties, overtuigingen, talenten en waardesystemen, blinde vlekken en weerstanden, leerpunten en ontwikkelpotentieel. Het laat zien dat uw levenservaringen, loopbaan, manier van communiceren, denken, samenwerken én ontwikkelrichting voortkomen uit een fascinerend grondpatroon. Een patroon dat meer bepaald wordt door aanleg dan door opvoeding.
De Individuele OntwikkelingsSleutel© belicht en verklaart niet alleen, maar ontsluit tevens uw natuurlijke ontwikkelpotentieel en de daarbij horende ontwikkelrichting. De analyse biedt daarmee fundament aan een natuurlijke en duurzame ontplooiing.

Inzetbaarheid

De inzichten uit dit assessment zijn inzetbaar bij het verhelderen van een grote verscheidenheid aan relationele en werk gerelateerde vraagstukken, in verschillende fasen van uw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
Dit complete beeld van uw functioneren en (professionele) mogelijkheden is een feest van herkenning en biedt een betrouwbare leidraad voor een natuurlijke en succesvolle ontplooiing op alle niveaus. Tot authentieke, proactieve medewerker, op samenwerking gerichte collega en/of tot dienstbaar leider. Hiermee is de IOS© Analyse tevens een opstap tot een geïnspireerd, dynamisch team of tot een succesvolle onderneming met oog voor duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie over de OntwikkelingsSleutel©.

Praktische informatie
– Doel: in kaart brengen individueel DNA; blauwdruk voor ontwikkeling
– Vorm: inzicht door socratische gespreksvoering
– Opbrengst: samenhang leerthema’s en persoonlijkheid, concrete handvatten voor vinden van richting
– Doelgroep: iedereen die zelfinzicht en (professionele) ontwikkeling zoekt

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie>>

Overig aanbod:

Assessment – IOS© Analyse