Ontwikkelingssleutel

Assessment | IOS© analyse

Praktische informatie

  • Wat is het: talent- en ontwikkelassessment
  • Inhoud: bepalen van uw Individuele OntwikkelingsSleutel (download brochure)
  • Vorm: socratisch gesprek
  • Doel: vergroten van zelfkennis
  • Opbrengst: samenhang leerthema’s en persoonlijkheid, concrete handvatten voor vinden van richting
  • Doelgroep: iedereen die zelfinzicht en (professionele) ontwikkeling zoekt
Neem vrijblijvend contact met ons op

Over dit assessment

De systemische IOS© Analyse geeft een helder, objectief inzicht in uw aanleg en persoonlijkheid. In uw drijfveren en emoties, overtuigingen, talenten en waardesystemen, blinde vlekken en weerstanden, leerpunten en ontwikkelpotentieel. Het laat zien dat uw levenservaringen en loopbaan, uw manieren van communiceren, denken en samenwerken én uw ontwikkelrichting voortkomen uit een fascinerend grondpatroon. Een patroon dat meer bepaald wordt door aanleg dan door opvoeding.
De Individuele OntwikkelingsSleutel© belicht en verklaart niet alleen, maar ontsluit tevens uw natuurlijke ontwikkelpotentieel en de daarbij horende ontwikkelrichting. De analyse biedt daarmee fundament aan een natuurlijke en duurzame ontplooiing.

Inzetbaarheid

De inzichten uit dit assessment zijn inzetbaar bij het verhelderen van een grote verscheidenheid aan relationele en werk gerelateerde vraagstukken, in verschillende fasen van uw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
Dit complete beeld van uw functioneren en (professionele) mogelijkheden is een feest van herkenning en biedt een betrouwbare leidraad voor een natuurlijke en succesvolle ontplooiing op alle niveaus: tot authentieke, proactieve medewerker, op samenwerking gerichte collega of tot dienstbaar leider. Hiermee is de IOS© Analyse tevens een opstap tot een geïnspireerd, dynamisch team of tot een succesvolle onderneming met oog voor duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie over de OntwikkelingsSleutel©.

Overige trajecten voor persoonlijke ontwikkeling

Assessment – IOS© Analyse

Deel deze pagina in uw netwerk: