Deelname opleiding Dienstbaar Leiderschap

Kennismaken en meer informatie

Wilt u na het lezen van de opleidingsbrochure nader kennis met ons maken en/of meer weten over de inhoud en opzet van onze opleiding dienstbaar leiderschap? Laat ons dit via een mail of ons contactformulier weten. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Aanmelden

Met het aanmeldformulier geeft u zich op voor onze opleiding Dienstbaar Leiderschap. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. Na dit intakegesprek kunt u uw aanmelding definitief maken en bevestigen we uw inschrijving met het ondertekenen van de opleidingsovereenkomst. Deze overeenkomst kunt u desgewenst hier alvast bekijken. Ook informatie over de opleidingsvoorwaarden en onze klachtenregeling treft u in deze overeenkomst aan.

Cursusmateriaal

Alle lees- en werkmaterialen zijn bij het cursusbedrag inbegrepen. Deze betreffen een theorieboek over menstypen en polariteit ‘Vermist: mijn tweede helft‘, de reader Dienstbaar Leiderschap en teamontwikkeling, hand-outs van de bijeenkomsten en aanvullend leesmateriaal zoals artikelen, opiniestukken e.d. In blok 2 adviseren we desgewenst over vakliteratuur waarmee u zich kunt verdiepen in de voor uw relevante onderwerpen. Het besluit deze aan te schaffen is aan u.

Evaluaties

Naast de feedback waar we u om de paar lessen naar zullen vragen, verzoeken we u na afronding van de opleiding ook om een schriftelijke evaluatie. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u deze korte vragenlijst (ca. 5 tot 7 minuten) voor ons invult zodat ook wij ons kunnen blijven ontwikkelen. Om een indruk te krijgen van de ervaringen van anderen kunt u kijken op de pagina ‘klanten over ons‘.

Opleidingsvoorwaarden en klachtenreglement

Op de opleidingsovereenkomst zijn de opleidingsvoorwaarden van toepassing, welke u hier kunt raadplegen. Informatie over de klachtenregeling die op de opleiding van toepassing is vindt u hier.

Leiderschapstrajecten

Dienstbaar leiderschap

Ik als dienstbaar leider

Teamcoaching

Verandermanagement

Afrekenen met miscommunicatie

MD In-company

Deel deze pagina in uw netwerk